Αλεξία Νικολοπούλου

"Αρχικά θέλω να πω ότι έχω πλέον υπέροχο χαμόγελο χάρη στην Κα Κουκοπούλου. Το πρόβλημα που είχα είναι ότι πριν απο 10 χρόνια είχα πρόβλημα με το στομάχι μου & επι 2 χρόνια έκανα εμετούς, έτσι τα δόντια φθάρθηκαν & το μήκος τους μειώθηκε. Μέσα σε 3 ραντεβού απέκτησα υπέροχο χαμόγελο & υγιή δόντια. Ευχαριστώ πολύ όλο το team του οδοντιατρείου."

Αλέξανδρος Σκαρλατίδης

Χρησιμοποίησα την σειρά Invisalign. Με την βοήθεια του Ματθαίου και της Ελισάβετ, το σύντομο χρονικό διάστημα που έκανα την θεραπεία ήταν ανώδυνο και χωρίς καμία επιπλοκή. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε απόλυτα και το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

Γιώτα Λύρα

Η οδοντίατρος μου Ελισάβετ κατάφερε να με κάνει να εμπιστευτώ ξανά τους οδοντιάτρους και να μπορώ να χαμογελώ ξανά!!! Μια σπουδαία επιστήμονας-άνθρωπος με εξαιρετικούς συνεργάτες και δύο βοηθούς Μαρία-Σοφία όπου είναι πάντα εκεί για εσένα... Σε ευχαριστώ για όλα και εύχομαι να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα!!!!!!!

Παύλος

Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν το πρόβλημα μου. Η Ελισάβετ είναι υπεύθυνη για την πιο "αστραφτερή" αλλαγή της ζωής μου.

Φ.Κ.

Πάντα πίστευα ότι ένα ωραίο χαμόγελο χαρίζει ελευθερία και αυτοπεποίθηση.Τι κρίμα όμως που δεν το είχα!Τώρα γρήγορα και ανώδυνα το απέκτησα!Ευχαριστώ γιατί παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε με κάνατε να γελάω περισσότερο!F

 

εισαγωγη κριτικησ

  *Όνομα
  *Γράψτε την κριτική σας
  *Security Code:

  Reviews

  Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε από την κλινική μας

  24 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  Περισσότερα

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Περισσότερα