Δρ Ματθαιος Σανουδος, Ορθοδοντικος, certifed orthodontist in INVISALIGN, καινουργιος συνεργατης του Dental Esthetics Clinic

10/10/2011
Download:

 

Δρ Ματθαίος Σανουδος DDS, PhD
Ορθοδοντικος / Certificate in Orthodontics –PhD in Dental Sciences and Bone Physiology
Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.
Έχει μετεκπαιδευθεί στην Ορθοδοντική στο School of Dentistry, Indiana University. Επισης είναι κατοχος διδακτορικου τιτλου (PhD) από το Graduate School, Indiana University στην φυσιολογια του οστου. Είναι ακομη certified από το American Board of Orthodontics και μέλος της American Association of Orthodontists.

Από το 1998-2001 εχει διδάξει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακους φοιτητές στο School of Dentistry, Indiana University. Από το 2003 έως σημερα διδασκει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακους φοιτητές στην Οδοντιατρικη σχολη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Ορθοδοντικης και Παιδοδοντίας  ως επιστημονικός συνεργάτης και ειδικός επιστημονας.
Έχει ως ιδιαίτερη εξεδίκευση την ορθοδοντικη ενηλίκων με αόρατους μηχανισμους (γλωσσικά σιδεράκια) ή διαφανεις μεβρανες και συστήματα ναρθήκων.

Τα ερευνητικα του ενδιαφέροντα σχετίζονται με την επιδραση ορμονων και χημικών παραγόντων στην οστική αναπτυξη, την επίδραση της έλλειψης βαρύτικου πεδίου στην οστική αύξηση και την επιδραση της νικοτίνης στην οστική επούλωση. Επισης σε εκπαιδευτικα θέματα είναι certified instructor στην μεθοδο διδασκαλίας Problem Based Learning.

Έχει συμμετοχή σε πολλα διεθνή και ελληνικα συνέδρια ως ομιλήτης με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές του εργασίες.


 


 

24 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Περισσότερα