Δρ. Ελισάβετ Κουκοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος / Master of Science in Restorative and Esthetic Dentistry, University of Michigan, USA

 Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών .
Έχει μετεκπαιδευθεί στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική στο University of Michigan, USA  και είναι κάτοχος του Master of Science in Restorative Dentistry, University of Michigan, USA.
Έχει διδάξει τους προπτυχιακούς φοιτητές του School of Dentistry, University of Michigan.
Εξασκεί αποκλειστικά την Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική για 12 έτη, στο ιατρείο της στο Νέο Ψυχικό.
Eχει διδάξει τους  προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών το γνωστικό της αντικείμενο ως επιστημονικός συνεργάτης στην έδρα της Οδοντικής Χειρουργικής για 5 συναπτά έτη.
Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ερευνητικών εργασιών πάνω στην συμπεριφορά και τις ιδιότητες οδοντιατρικών υλικών στο University of Michigan Dental Research.
Έχει συμμετοχή σε πλήθος παγκοσμίων και ελληνικών συνεδριών ως ομιλήτρια με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές της εργασίες.
Έχει συμμετοχή στη διδασκαλία μεταπτυχιακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην εταιρεία  Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης.
Παρακολουθεί κάθε χρόνο παγκόσμια συνέδρια στην Ευρώπη και Αμερική και παραμένει ενημερωμένη σε όλες τις παγκόσμιες νέες εξελίξεις.

Γράφει αρθρα σαν σύμβουλος – οδοντιατρος ειδικευμένος στην Α.Ο. σε γυναικεία περιοδικά ομορφιάς και υγείας.

Είναι μέλος των:

Δρ. Α. Λαγού

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών  το 1994.
Στη συνέχεια, ακολούθησε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνη των Η.Π.Α.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκπόνησε διδακτορική διατριβή στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών
Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στις στοματικές εφαρμογές Laser λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις Module I και ΙΙ της SOLA International.
Συμμετείχε στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο τομέα της Περιοδοντολογίας στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνη των Η.Π.Α  καθώς και των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της Περιοδοντολογίας  στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Συμμετέχει τακτικά σε οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παρουσιάσεις που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των εμφυτευμάτων. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού διοργάνωσης και τέλεσης Μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων για οδοντιάτρους.
Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, η Δρ. Άννα Χ. Λαγού  εργάζεται στο Περιοδοντολογικό της  ιατρείο στο Κολωνάκι όπου, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές,  παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες που αφορούν στην Περιοδοντολογία (συντηρητικη και χειρουργική) και τα Εμφυτεύματα.
Είναι μέλος Επιστημονικών Συλλόγων και Εταιρειών:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθήνας
Αμερικανική Ακαδημία Περιοδοντολογίας,
Ακαδημία Οστεοενσωμάτωσης
Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρία
Εταιρία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης όπου τελεί και καθήκοντα
αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δρ. Ματθαιος Σανούδος DDS, PhD

Ορθοδοντικος / Certificate in Orthodontics –PhD in Dental Sciences and Bone Physiology

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.
Έχει μετεκπαιδευθεί στην Ορθοδοντική στο School of Dentistry, Indiana University. Επισης είναι κατοχος διδακτορικου τιτλου (PhD) από το Graduate School, Indiana University στην φυσιολογια του οστου. Είναι ακομη certified από το American Board of Orthodontics και μέλος της American Association of Orthodontists.

Από το 1998-2001 εχει διδάξει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακους φοιτητές στο School of Dentistry, Indiana University. Από το 2003 έως σημερα διδασκει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακους φοιτητές στην Οδοντιατρικη σχολη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Ορθοδοντικης και Παιδοδοντίας  ως επιστημονικός συνεργάτης και ειδικός επιστημονας.
Έχει ως ιδιαίτερη εξεδίκευση την ορθοδοντικη ενηλίκων με αόρατους μηχανισμους (γλωσσικά σιδεράκια) ή διαφανεις μεβρανες και συστήματα ναρθήκων.

Τα ερευνητικα του ενδιαφέροντα σχετίζονται με την επιδραση ορμονων και χημικών παραγόντων στην οστική αναπτυξη, την επίδραση της έλλειψης βαρύτικου πεδίου στην οστική αύξηση και την επιδραση της νικοτίνης στην οστική επούλωση. Επισης σε εκπαιδευτικα θέματα είναι certified instructor στην μεθοδο διδασκαλίας Problem Based Learning.

Έχει συμμετοχή σε πολλα διεθνή και ελληνικα συνέδρια ως ομιλήτης με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές του εργασίες.

Δρ. Ν. Πολυζώης

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1994
Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο, σε τριετές κλινικό πρόγραμμα  εξειδίκευσης στην  Ενδοδοντία, λαμβάνοντας τον τίτλο Master of Science στη Βιολογία του στόματος.
Για πολλά χρόνια διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος της Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών.
Έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις τόσο σε Ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Ασχολείται κλινικά αποκλειστικά με την ειδικότητα της Ενδοδοντίας, τόσο σε συντηρητικό, όσο και σε χειρουργικό επίπεδο.
Είναι μέλος των:

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία

Δρ. Αλεξανδρα Λοντ, BDS, MFDS, MSc

Δρ. Αλεξάνδρα Λοντ
Παιδοδοντίατρος /  BDS, MFDS, MSc

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. 

Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στην Αγγλία ως χειρούργος οδοντίατρος σε οδοντιατρικές κλινικές  καθώς και ως επιμελήτρια γναθοπροσωπικής χειρουργικής στα Νοσοκομεία UCL, Eastman και Great Ormond Street του Λονδίνου.

Παράλληλα  έγινε δεκτή στο Οδοντιατρικό τμήμα του Βασιλικού Κολεγίου Χειρούργων Αγγλίας.


Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Παιδοδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Παιδοδοντιαντρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών.

Είναι μέλος: Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, International Association of Paediatric Dentistry, European Academy of Paediatric Dentistry.

Βασιλική Μουσάτου M.D.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η ιατρός  Βασιλική Μουσάτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, όπου και κατοικεί μόνιμα. Μιλαει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την εκπλήρωση της υποχρετικής υπηρεσίας υπαίθρου στο νομό Φθιώτιδος, ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου και στο Prince Charles Hospital στην Ουαλλία. Ακολούθως, ειδικεύθηκε στη Δερματολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mater Misericordiae University Hospital στο Δουβλίνο.

Ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντός και επιστημονικής ενασχόλησης  αποτελεί  η Αισθητική-Επεμβατική Δερματολογία και η Παιδοδερματολογία. Είναι μόνιμη συνεργάτης  της Ευρωκλινικής Παίδων και της Ευρωκλινικής Αθηνών και παράλληλα στο ιδιωτικό της ιατρείο ασχολείται με όλο το εύρος της Αισθητικής και επεμβατικής Δερματολογίας (εφαρμογές λειζερ, θεραπεία αγγειακών βλαβών,διόρθωση ρυτίδων με botox, εφαρμογή εμφυτευμάτων, θεραπεία ακμής, μελάσματος, κηλίδων κ.α).

Έχει υπάρξει επιστημονική συνεργάτης  του Νοσοκομείου Α.Συγγρός και σύμβουλος της L’Oreal σε θέματα Δερματολογίας. Έχει συνεργασία σε ερευνητικό επίπεδο με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Stonybrook, στη Ν.Υόρκη των ΗΠΑ. Έχει ενεργό και συνεχή συμμετοχή με την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και πραγματοποίηση ομιλιών σε συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού. Επίσης άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στον ελληνικό και διεθνή επιστημονικό τύπο, ενώ συνεργάζεται μέσω διαδικτύου με έγκυρους ιατρικούς ιστοτόπους. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα το Δερμογραφισμό.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, της Επαγγελματικής Ένωσης Δερματολόγων, και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας.

Γνωρίστε την ομάδα

Με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων οδοντιατρικών μέσων και υλικών και σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες επιλέγουμε λύσεις που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες κλινικές μεθόδους και χαρίζουν ...ΟΜΟΡΦΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!

Video

24 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Περισσότερα