Περιοδικo PERFECT BEAUTY

ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΝΤΙΑ "PERFECT BEAUTY"

Όλοι μπορούν να αποκτήσουν τέλεια δόντια

Περιοδικό Perfect Beauty

Εφαρμόζει τις πιο προηγμένες μεθόδους επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής για να χαρίσει σε αυτούς που απευθύνονται σε εκείνη το λευκό χαμόγελο που ονειρεύονται.

Σε ποιους απευθύνεται η αισθητική οδοντιατρική;

Στους άντρες και τις γυναίκες που ανεξάρτητα από την ηλικία τους επιθυμούν ένα υγιές και αψεγάδιαστο χαμόγελο.

Τι ζητούν όσοι έρχονται στο ιατρείο;
Άλλοτε να βελτιώσουν το χαμόγελό τους κρατώντας τα βασικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του –αυτό που λέμε natural smile και άλλοτε ένα εξ ολοκλήρου νέο χαμόγελο, το λεγόμενο Hollywood smile.

Μπορούμε να αποκτήσουμε τέλειο χαμόγελο σε δύο ώρες;
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός και ανάλυση. Κάποιες φορές αρκεί μία επίσκεψη, αλλά τα πιο πολύπλοκα περιστατικά χρειάζονται περισσότερες.

Μπορούν παράλληλα να διορθωθούν οι παλαιότερες οδοντιατρικές εργασίες;
Φυσικά. Οι παλιές θήκες και τα παλιά μεταλλικά σφραγίσματα αντικαθίστανται με νέα υλικά όπως οι ολοκεραμικές στεφάνες, που συνδυάζουν εκπληκτικές οπτικές ιδιότητες και εναρμονίζονται πλήρως με τα παρακείμενα φυσικά δόντια.

Πώς ομορφαίνει ένα χαμόγελο εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας φυσικό αποτέλεσμα;

Χάρη στις όψεις πορσελάνης ή ρητίνης που καλύπτουν την πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Τα νέα υλικά της προηγμένης τεχνολογίας είναι απολύτως ασφαλή και διατηρούνται στις οδοντοστοιχίες μέχρι και 15 χρόνια.

Τι σημαίνει ο όρος «οδοντικό λίφτινγκ» (dental face lift);
To «λίφτινγκ δοντιών» είναι μια μέθοδος αντιγήρανσης που εστιάζει στο χαμόγελο. Περιλαμβάνει την ανακατασκευή των δοντιών που έχουν κιτρινίσει, έχουν τριφτεί και έχουν υποστεί φθορές με τα χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, ελκυστικό χαμόγελο, το οποίο μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και μας εξασφαλίζει άψογη εμφάνιση.

Ποια είναι η πιο επαναστατική μέθοδος στην αισθητική οδοντιατρική;
Οι νέες όψεις πορσελάνης, που τοποθετούνται χωρίς να προηγηθεί τρόχισμα των δοντιών. Είναι μια high-tech τεχνική η οποία εφαρμόζεται στο 30% των ενδιαφερόμενων. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν τα δόντια είναι πεταχτά, οπότε επιβάλλεται να τροχιστούν. Όταν όμως τα δόντια είναι πιο μέσα από ό,τι θα ’πρεπε, πιο αραιά, πιο μικρά ή πιο κοντά, ή απλώς θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα τους, μπορούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα νέο υλικό (ultra thin porcelain veneers), τόσο λεπτό σαν φακός επαφής, με πάχος μόλις 0,2 mm, που επιτρέπει την τοποθέτησή του πάνω στο δόντι χωρίς καθόλου τρόχισμα ή ύστερα από ελάχιστο τρόχισμα. Η θεραπεία επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα, ενώ οι νέες όψεις έχουν διπλάσια αντοχή από τις παλαιότερες και διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή.

Eνημέρωση24 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Περισσότερα